Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία DuCapi αποτελεί επίσημο μεταπωλητή των λύσεων της SugarCRM. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας σε λύσεις CRM και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, μάς καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη που μπορείτε να εμπιστευθείτε κάθε φορά που σχεδιάζετε να λάβετε κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Γνωρίζουμε το Sugar CRM σε τέτοιο βάθος ώστε το έχουμε επεκτείνει αναπτύσσοντας εξειδικευμένες προσαρμογές που έχουν προστεθεί και έχουν τροποποιήσει διαδικασίες, λειτουργίες και API. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε σε κάθε νέο έργο είναι απλή αλλά αποτελεσματική. Συγκεντρώνουμε τις απαιτήσεις σας, καθορίζουμε τις ανάγκες σας, συμβουλευόμαστε τεχνικές επιχειρησιακών αυτοματισμών και προσαρμόζουμε τη δική σας λύση Sugar CRM, ενώ παράλληλα εκπαιδεύσουμε τις ομάδες σας ώστε όχι μόνο να μπορούν να ανταποκριθούν, αλλά να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

Η προσέγγιση μας

Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, οπότε η προσέγγισή μας σε κάθε υλοποίηση CRM είναι επίσης μοναδική. Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε διασφαλίζουμε τα εξής:

  • Εστιάζουμε στα επιχειρηματικά οφέλη και καθορίζουμε επακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θα μετρηθεί η δική σας επιτυχία.
  • Προσαρμόζουμε το κάθε έργο στις ανάγκες του πελάτη, εφαρμόζοντας όμως αυστηρές και αποδεδειγμένες μεθόδους σε ότι αφορά την υλοποίησή του.
  • Δεν γίνονται όλα μονομιάς! Καθορίζουμε με ακρίβεια όλα τα στάδια της υλοποίησης, διαχειριζόμαστε τους κινδύνους και επωφελούμαστε από όσα μαθαίνουμε κατά τη διαδικασία.

Ας δουλέψουμε μαζί

Ελάτε σε επαφή μαζί μας και δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι Υπηρεσίες μας

Η DuCapi προσφέρει ολοκληρωμένες end-to-end υπηρεσίες CRM, από το ξεκίνημα της διαδικασίας καθορισμού της στρατηγικής CRM, έως το hosting και την υποστήριξη. Η πελατοκεντρική προσέγγισή μας, διασφαλίζει ότι μπορείτε να υλοποιήσετε τους στόχους που σχετίζονται με τη βελτίωση της εμπιστοσύνης και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών με τους πελάτες σας.

pencil-and-ruler-cross-of-school-materials

SugarCRM
Προσαρμογή

analytics-settings

SugarCRM
Ρύθμιση

technical-support-with-star

SugarCRM
Υποστήριξη

programming

Προηγμένες λύσεις
Ανάπτυξη

quiz-on-computer-with-question-signs-around

SugarCRM
Εκπαίδευση

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!